Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Aletta – Utrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aletta
Bloemstraat 65 3581 WD
Utrecht
Spoed toets 1

Afspraak maken

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Een afspraak kan maximaal 10 minuten duren.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda en meer tijd voor u inplannen.

Nieuw advies: wilt u in de wachtkamer plaats nemen, draagt uw dan een mondkapje. Dit om medewachtenden en uzelf tegen besmetting met het coronavirus te beschermen.

Avondspreekuur

Op donderdagavond is er tussen 17.30 en 20.00 uur avondspreekuur. U maakt hiervoor overdag via de assistente een afspraak. Gedurende het avondspreekuur is de praktijk niet telefonisch bereikbaar. U kunt buiten kantooruren, zoals vermeld op onze website, voor spoedvragen contact opnemen met de Huisartsenpost Utrecht via 088-1309670.

Afspraak niet op tijd afgezegd?

Wilt u een afspraak afzeggen, doet u dit dan minstens 24 uur tevoren. Afspraken voor de praktijkondersteuner GGZ dienen minstens 48 uur tevoren te worden afgezegd. Wanneer u niet op een afspraak bent verschenen zonder dit te melden, zijn we genoodzaakt 15 euro in rekening te brengen; voor de POH-GGZ is dit tarief 45 euro. U wordt dan verzocht, voor uw volgende spreekuurbezoek, 15 euro af te rekenen.