U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8 en 17 uur. Telefoon: 030 - 231 27 65 (bij spoed kies direct 1)

Afspraak Maken

  • Afspraak maken

    Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Een afspraak kan maximaal 10 minuten duren.

    Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

    Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda en meer tijd voor u inplannen. In de wachtkamer mag u een mondkapje dragenDit om medewachtenden en uzelf tegen besmetting met o.a. het coronavirus te beschermen.

    Avondspreekuur

    Op donderdagavond is er tussen 17.30 en 20.00 uur avondspreekuur. U maakt hiervoor overdag via de assistente een afspraak. Gedurende het avondspreekuur is de praktijk niet telefonisch bereikbaar. U kunt buiten kantooruren, zoals vermeld op onze website, voor spoedvragen contact opnemen met de Spoedpost Utrecht Stad (SUS) via 088-1309670.

    Afspraak niet op tijd afgezegd?

    Wilt u een afspraak afzeggen, doet u dit dan minstens 24 uur tevoren. Afspraken voor de praktijkondersteuner GGZ dienen minstens 48 uur tevoren te worden afgezegd. Wanneer u niet op een afspraak bent verschenen zonder dit te melden, zijn we genoodzaakt 15 euro in rekening te brengen; voor de POH-GGZ is dit tarief 45 euro. U wordt dan verzocht, voor uw volgende spreekuurbezoek, 15 euro af te rekenen.

  • Telefonisch spreekuur

    Terugbelspreekuur

    Als u een telefonische vraag hebt aan één van de huisartsen kunt u een afspraak maken voor het terugbelspreekuur. U wordt dan later op de dag op een afgesproken tijdstip teruggebeld.

    Als u twijfelt of u voor uw vraag kan bellen of zal langs komen, kunt u dit met de assistente overleggen. Ze kan vervolgens een (bel)afspraak voor u maken.

    Uitslagen

    Voor het opvragen van uitslagen en overige vragen aan de assistente verzoeken wij u, i.v.m. de drukte aan de telefoon, in de middaguren te bellen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het E-consult.

  • Huisbezoek

    Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Wilt u dit voor 10 uur telefonisch aanvragen.

    De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of en wanneer een huisbezoek afgelegd wordt.

    Op de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter; vervoersproblemen zijn in de regel geen reden voor het afleggen van een huisbezoek.

  • Andere Spreekuren

    De praktijkondersteuner GGZ (Anja Blikman) houdt op dinsdag en woensdag spreekuur. U kunt bij haar terecht voor:
    Slaapproblemen, stemmingsproblemen, angstklachten, klachten van overspannenheid, problemen met alcoholgebruik, problemen in de relationele sfeer. Voor dit spreekuur kunt u, na overleg met de huisarts, een afspraak maken via de assistente.
    De praktijkondersteuner-Somatiek (Sophie el Boushy)is op maandagochtend, en woensdag de hele dag aanwezig. Spreekuren:

    • Diabetesspreekuur
    • Astma/COPDspreekuur
    • Advisering aan ouderen
    • Cardio-vasculair spreekuur
    • Stoppen met roken

    De praktijkondersteuner GGZ Kind&jeugd Eefje Vermeulen houdt op dinsdagochten spreekuur van 9.00 tot 12.00 uur.

    Als praktijkondersteuner GGZ kind & jeugd bij de huisartsenpraktijk is het de taak van Eefje om middels enkele ondersteunende gesprekken (lichte) psychische klachten bij kinderen en jeugdigen te verminderen en mee te denken over (opvoed)vraagstukken van ouders. Daarnaast kan zij, indien nodig, helpen bij een doorverwijzing voor psychologisch en/of psychiatrisch onderzoek of een meer intensieve behandeling.

  • Reizigersspreekuur

    Reizigersspreekuur

    Tijdelijk doen wij geen reizigersspreekuur. Op www.reisprik.nl kunt u terecht voor advies en vaccinaties.

    Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering geeft de landelijke richtlijnen uit voor vaccinaties en preventie van malaria bij reizigers.

    Op deze site vindt u algemene informatie die bedoeld is voor reizigers.