Marjolein Dieleman volgt Rikste Hinloopen op – Huisartsenpraktijk Aletta – Utrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aletta
Bloemstraat 65 3581 WD
Utrecht
Spoed toets 1

Terug naar overzicht

Marjolein Dieleman volgt Rikste Hinloopen op

Vanaf 1 januari 2021 volg ik Rikste Hinloopen op als praktijkhouder. Ik werk al bij Aletta sinds 2015, het laatste jaar van de huisartsenopleiding. Na het afronden van mijn opleiding ben ik bij Aletta blijven werken als vaste waarnemer. De afgelopen jaren combineerde ik het werk in de praktijk met een baan bij het Nederlands Huisarts Genootschap, waar ik richtlijnen maakte voor huisartsen. Omdat ik uit het contact met patiënten meer voldoening haal, ben ik blij nu de stap te maken naar praktijkhouder en meer uren aanwezig te zijn in de praktijk.

Rikste bouwt haar werkzaamheden af en blijft voorlopig 2 ochtenden werkzaam in de praktijk, op dinsdag- en vrijdagochtend.

Publicatiedatum: 24-06-2021