Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Aletta – Utrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aletta
Bloemstraat 65 3581 WD
Utrecht
Spoed toets 1

Praktijkinformatie

In onze praktijk werken we nauw samen met de overige disciplines in ons gezondheidscentrum. We zijn aangesloten bij de GEZ Utrecht Oost Gezond; dit is een samenwerkingsverband van alle hulpverleners in de wijk waarmee we proberen wijk gebonden zorg op elkaar af te stemmen, zodat we de patiënt geïntegreerde zorg dicht bij huis kunnen bieden. Verder maken we deel uit van de Huisartsen Utrecht Stad (HUS); een samenwerkingsverband van bijna alle huisartsen in Utrecht dat beoogt de kwaliteit van de geboden zorg te bewaken en te borgen.
Via het patiëntenportaal kun je herhaalmedicatie en een E-consult aanvragen en tevens online een spreekuurafspraak inplannen.
We zijn ervaren in de vrouwengezondheidszorg, we kunnen in alle anticonceptievormen adviseren en plaatsen zelf spiraaltjes. We doen kleine chirurgische verrichtingen en kunnen plekjes op de huid beoordelen middels demoscopie.
Onze praktijk is geaccrediteerd door het NPA. Dit houdt o.a. in dat we onszelf continu willen verbeteren. Zo hebben we een privacy protocol zodat we zorgvuldig met uw medische  gegevens omgaan. Dit protocol kan ligt ter inzage in de praktijk, kan via de assistente worden ingezien.
Wilt u de enquête over de patiënt tevredenheid invullen, klikt u dan hier.