Taakomschrijving medewerkers – Huisartsenpraktijk Aletta – Utrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aletta
Bloemstraat 65 3581 WD
Utrecht
Spoed toets 1

Taakomschrijving medewerkers

Anne-Fokje de Jong is t/m juni 2021 als huisarts in opleiding werkzaam in de praktijk.
In 2017 is zij begonnen aan de opleiding tot huisarts in Utrecht. Daarvoor heeft ze in Groningen geneeskunde gestudeerd. Na haar studie heeft ze  gewerkt als arts op de afdeling interne geneeskunde en op de polikliniek psychiatrie. Ze ingetrouwd en woont in Amersfoort. In haar vrije tijd houdt ze van muziek maken, dansen en wandelen. Zij doet zelfstandig spreekuur onder supervisie van de huisartsen Rikste Hinloopen en Willy Lemmen.

Aisha de Vries is t/m maart 2022 als huisarts in opleiding werkzaam in de praktijk.
In 2019 is zij afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarna heeft ze gewerkt op de Spoedeisende Hulp en bij de Interne geneeskunde. Sinds maart 2021 is ze in opleiding tot huisarts. Ze woont in Utrecht samen met haar vriend, en in haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, tennissen en wielrennen. Zij doet zelfstandig spreekuur onder supervisie van Willy Lemmen en Marjolein Dieleman.

 Richelle Waslander is als POH-GGZ Jeugd werkzaam.
Zij kan middels ondersteunende gesprekken en kortdurende behandeling (lichte) psychische klachten bij kinderen en jeugdigen behandelen en meedenken over (opvoed)vraagstukken van ouders. Zij is afgestudeerd psycholoog en in opleiding tot cognitief gedragstherapeut.